СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 02.04.2018 – 08.04.2018

x


Може да полагате много усилия, за да стабилизирате финансовото си състояние или точно обратното – харчите над средното ниво за развлечения, хоби… В оптимален вариант – инвестирате в бизнес, в любими хора и в такъв случай разходите вероятно са неизбежни, но и оправдани. Добрата новина е, че все се откриват някакви компесаторни механизми, с които да наваксате или да попълните пропуските, това може да е тайна или неочаквана подкрепа, опека от важна за вас личност, шанс за допълнителни източници на доходи.

Хора, близки до сърцето ви. продължават да ви изненадват – партньори, пораснали деца, ако имате такива. Възможно е да установявате, че тяхното мнение е неустойчиво, променливо, вероятно и не без причина. Периодът е подходящ да изчистите различията, да внесете по-голяма яснота кои са слабите звена във взаимоотношенията ви, а може би ще се прояви и анализ до колко можете да разчитате на другите като се връщате към миналото, също дали действията им ви носят повече щета, отколкото полза. До 14 април ще се оформи някакво окончателно мнение, което после ще е трудно отменяемо, така че сега е моментът да насочвате…

През втората част на седмицата ежедневието ви забързва своя ритъм, но намирате все повече удовлетворение в ангажиментите си, поводи за радост, приятни преживявания, дори на работното ви място.

В този сектор се появяват личности, които ви подкрепят и пряко могат да повлияят на по-доброто ви заплащане, стига реализацията и специализацията ви да го позволява. Ако това е невъзможно, тогава поне ще получавате повече признание за полаганите от вас усилия.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ