СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 02.11.2020 – 08.11.2020

x


Ежедневието на повечето от вас продължава да е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, които са възникнали, стари и неразрешени казуси, вид изненади, преобразувания на работното място… или понеже трябва да обърнете внимание и на лични въпроси натрупани в миналото, може би и да си дадете почивка. Вариантите са много както самия живот, но обединяващо правило е, че сега моментът не е подходящ да предприемате важни стъпки, които се отнасят до ново начало.

Напротив. Вие трябва да се справяте с дела от миналото, които касаят финансови, служебни или дори здравословни приоритети.

Може да имате нужда да намалите темпото, да следвате естествения ход на събитията, така ще се възползвате от спонтанни или допълнителни възможности, които ще се отразят на източници на доходи, онова, което имате – общо, на семейната среда на съществуване, като през втората част на седмицата ще се усилват шансовете да канализирате тези въпроси във все по-благоприятна за вас посока.

Към настоящия момент може да се фиксирате силно върху тема, която касае благосъстоянието ви. За него влияе подчертано една конкретна личност или това е средата ви на съществуване, собствените ви бъдещи планове. Тази фиксация няма да е случайна, а следствие на ескалиращи развръзки, новини, събития, човек, който ви влияе. Приемете случващото се като право на втори опит да въздействате, за да получите удовлетворение, може да се наложи да отстраните хора или обстоятелства, които точат ресурсите ви… Получавате значима яснота, а тя винаги е полезна, стабилизираща, такава, от която можете да се възползвате, дори и не винаги да е приятна…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ