СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.05.2021 – 09.05.2021

x


Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, но сега е подходящо да плувате на момента, защото може да възникват допълнителни или непредвидени ангажименти, които да променят предварителните ви планове. Това могат да бъдат променени изисквания, проведени разговори, необходимост да се съобразявате с външни фактори, вид авторитети или определени личности, които по-агресивно нахлуват в живота ви.

Понеже сега Луната е намаляваща, постарайте се да оставите зад гърба си онова, което не е ефективно, само ви натоварва и дори може да има негативно отражение върху физическото ви здраве. Избягвайте спорове, които са неконструктивни, не водят до желаните резултати, точно обратното.

Ако все пак някои служебни контакти се изострят или поетия път от вас в чисто професионален аспект не кореспондира с бъдещото ви развитие, тогава през тази седмица вие може да скъсате връзки или договори, които са изчерпани. Изградете си стратегия и я следвайте…

Повечето от вас на този етап могат да разчитат на близките и семейството си, може да подействат и позитивно на въпроси, които се отнасят до битови и имотни казуси.

Ако желаете по-сериозни преобразувания, да зададете едно голямо ново начало, тогава следва да направите ефективни стъпки и да проявите по-висока инициативност едва през следващата седмица. Засега е препоръчително да следвате хода на събитията, защото срещу течението едва ли ще стигнете далеч, също да бъдете по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ