СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.08.2020 – 09.08.2020

x


Навлизате в период, през който вие можете или трябва да разчупите границите на възможното пред вас. Тази необходимост ескалира поради повишени изисквания към вас, собствените ви повишени амбиции или защото статуквото не може да бъде съхранено.

Добрата новина е, че пред повечето от вас се оформят варианти на развитие, които могат да допринесат за благосъстоянието ви, по-високи доходи и т.н. Но това може да се случи чрез подкрепа, към която съзнателно трябва да се стремите от страна на хора, които могат да повлияят на благосъстоянието ви. Ако проявявате инициативност в тази посока ще успеете, понякога и по един внезапен, бърз начин, тенденцията ще се усилва през тази и следващата седмица, възползвайте се по оптимален начин, това може да бъдат нови възможности за печалба, особено, ако търсите такива.

Ако амбициите ви не са толкова големи, тогава може да се отдадете на пътувания, така че да разнообразите ежедневието си, да си дадете заслужена почивка и т.н.

Ако ви интересуват юридически казуси, уреждане на документи – на тях също можете да повлияете, да ги насочите в една по-подходяща за вас посока.

Въпреки всичко повишени разходи също са доста вероятни и особено през втората част на периода, нека да бъдат и оправдани.

В друг случай – през последните дни в по-ярки краски виждате различия между ваши и чужди интереси, включително на близки до сърцето ви хора и това може да се превърне в повод да прекратите онези, които ви носят повече щети, отколкото ползи. Ако всичко е наред през това време в сърдечните ви връзки, тогава можете да разчитате на този развой и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Овърсайз визия за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ