СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 04.12.2017 – 10.12.2017

x


Четири планети са във вашия зодиакален знак и вие се оказвате във фокус от внимание или вашите действия играят ключова роля не само във вашия собствен живот, но и този на околните. Вие сте в център от дебати, вашето мнение и дума се чуват, предизвикват съответни реакции, почти адекватни на онова, което искрено желаете. Привличате на ваша страна енергични и инициативни личности, които подкрепят плановете ви, а в друг случай – успявате да се преборите с ескалираща конкуренция и да наложите авторитета си.

През тази седмица може да ви занимават важни теми, които не са от вчера, а са дълго трупани и клонят към развръзки, същевременно сега е моментът да въздействате и насочите събитията в оптимално подходяща, правилна посока за вас, която ще увенчае с успех дълго полагани усилия или пък това ще е повод да се справите с казуси, които са се заплитали около вас, натоварвали са ви поне през изминалите две години и половина.

Връщате се към миналото, анализирате го, може да промените мнението си по водещи за вас теми или пък да оцените пропуснати шансове, подробности, така че отново да си ги възвърнете…

Постиженията през тази седмица /предимно при проведени разговори, преговори, получени новини/ могат да се закодират трайно, дори и отражението им да изисква повече време за окончателни развръзки, да кажем – средата на януари…

Венера ви закриля през целия период, възползвайте се от опеката й, тя ви помага с по-голяма лекота да печелите симпатии и да налагате мнението си, да привличате погледи и т.н.

Въпроси. свързани с дом и семейство могат да ви натоварват, да ви объркват, да внасят смут в душата ви, но пък се появяват шансове, алтернативи да намерите неочакван и алтернативен изход. Можете да разясните тайни или ерозивни процеси, можете да си върнете нещо изгубено, можете да сбъднете и своя скрита мечта, стига да позволите тя да нахлуе в живота ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ