СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 05.07.2021 – 11.07.2021

x


В душата на повечето от вас кипят силни страсти, които по един естествен начин могат да се превърнат в повод за промени. Тези промени към настоящия момент могат да бъдат напълно позитивни за вас, особено, ако в тях включите вашият дом и семейство.

Например, вие може да решите да инвестирате в недвижимо имущество, да промените източниците си на доходи, вашето местоживеене, да се справите с имотни или наследствени казуси, вариантите са много като самия живот, но те ще бъдат оптимално позитивни за вас, ако действията ви са в посока, която хармонизира семейната среда, действа обогатяващо и обновяващо, допринася за комфорта ви на съществуване.

Ако това не е ваша тема, тогава вие се замислете за промени, които са базисни и се отразяват на всички останали нива от живота ви… Ежедневието на повечето от вас може да е напрегнато, изпълнено с множество изненади, допълнителни изисквания, ангажименти и т.н.

Така че е препоръчително да реагирате на момента, за да не пропускате шансове, които пак така спонтанно могат да застанат на пътя ви и да ви подействат обогатяващо, но и да се предпазвате от евентуални предизвикателства.  По отношение на работата ви – колкото сте по-адаптивни и отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще нарастват шансовете да утвърдите позициите си, да се справите с повишени изисквания или друго.

Ако това е невъзможно – през тази седмица спонтанно може да прекратите договори, за да се ориентирате към друго и по-преспективно, в такъв случай ще можете да се възползвате и от новолунието на 10-ти юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ