СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.07.2021 – 11.07.2021

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения и вие сте в прекрасен период и да ги поздравите.  Може да проведете важни или разяснителни разговори, които да ви подействат по подобен начин и да изчистят евентуални недоразумения, ако е имало такива.

Вашата социална активност расте, а с нея и собствената ви популярност. Възползвайте се от положителната аспектация на звездите, за да водите преговори, чрез които ще може да наложите мнението и идеите си, въздействието върху околните сега е значимо, но е факт, че вие самите може да попаднете под нечие влияние, така че бъдете много внимателни кого допускате до себе си.

Друга важна тема е финансовото ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепа и одобрение, до което можете или трябва да се доберете. Хора, които влияят на благосъстоянието ви сега, може и да не се държат твърди последователно и надеждно, нека това да е предизвикателство, което да надскочите със собствения си креативен подход, изобретателност, която е концентрирана в това да получите тази подкрепа и одобрение или пък да отстраните от пътя си онези, които ви дестабилизират финансово. Възможни са повишени разходи, в оптимален случай те са полезни или неизбежни инвестиции в любими хора или ваш бизнес, ако имате такъв, може да са за хоби и развлечения и в такъв случай всичко е наред.

Но все пак е препоръчително да не се поемат прекалено големи рискове, когато става въпрос за взаимодействие с чужди ресурси, защото не са изключени изненади, включително при взаимодействието с банкови институции и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ