СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 07.02.2022 – 13.02.2022

x


През тази седмица може да проведете доста сериозни, конструктивни разговори, в които се изказват истини, може да чуете новини, които са важни и определящи вашата среда на съществуване, връзки, позиции в колектив.

Самите вие сте склонни да привличате на ваша страна влиятелни или власт-имащи личности, мнозина ще се държат така, че да утвърдят авторитета си сред другите…

Вие трудно правите компромиси, придържате се предимно към факти, това понякога може да ви прави по-студени, дистанцирани или ще бъде своеобразен филтър, през който ще допускате до себе си само онези, които са го заслужили.

Не е изключено и да направите съобразна чистка на обкръжението си или част от вашите контакти ще отпаднат по един естествен начин, защото са безперспективни, но пък ще освободят място за други и по-надеждни. Друга важна за вас тема е финансовото ви състояние.

През тази седмица вие ще имате възможност да се справите със сложни въпроси, които са ви дестабилизирали в чисто материален аспект и ето, че сега се намира изход и решение, ако това е невъзможно, тогава определена тема, която засяга благосъстоянието ви, просто ще изгуби смисъл, давност и значение.

Вие сте в отличен период да се докажете на работното място, така че ако условията на труд го позволяват, тогава ще имате възможност да повишите доходите си или пък може да намерите нова и по-добре платена работа.

Успехи, които касаят материалното ви състояние ще имат широко и стабилизиращо  въздействие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени