СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието от 10 юни ще обнови вашите партньорски отношения. Ще ви се даде шанс да изчистите евентуални недоразумения, съмнения или ерозивни процеси от миналото.

В този процес семейните представители на този зодиакален знак ще трябва да се справят и с някои битови казуси, имотни или такива, които влияят на местоживеенето и хармонията у дома.

Хубаво е още в началото да насочвате съзнателно тенденциите, когато винаги по-лесно се влияе.

Ако това е невъзможно, тогава на повърхността ще ескалират скрити процеси и със съответните последици.

Друга водеща тема е общественото или финансовото ви състояние, онова, което пряко засяга благоденствието ви и в този случай от вас ще се изисква да укрепите онези връзки, които влияят на бъдещото ви развитие, но и да страните от хора, които могат да завлекат щети – материални или морални, така че е препоръчително да се пазите, да не позволявате да ви въвличат в интриги или пък да си изградите стратегия спрямо хора, които имат неблагоприятно въздействие върху репутацията ви или общественото ви положение. Проследете причинно-следствени връзки, такива теми може и да не са от вчера, но сега да ви се дава втори шанс за въздействие, действайте различно, за да постигнете по-добър от миналия резултат.

От последните дни на седмицата ще намирате все повече време за развлечения или ще се появи личност, която ще ви действа доста тонизиращо.

Хора, стоящи далеч от вас или евентуални пътувания, могат също да играят ролята на преобразуващ фактор в живота ви.

Финансовото ви състояние е друг ключов въпрос, до края на седмицата може да предприемете стъпки или да ескалират събития, които да преобразят благосъстоянието ви. Случващото се е набрало скорост, за едни може да е ликвидация на стари дългове, за други – нови източници за печалба, за трети – разплащане, прекратяване на договори, които са изчерпани.

Периодът не е подходящ да задлъжнявате или да поемате големи финансови рискове, освен, ако не е всичко добре премислено, в детайли и по-далечна перспектива.

Пазете се от влияния, които могат да предизвикат загуби или избягвайте конфликти по чисто финансови причини, изградете си печеливша стратегия спрямо важни за вас хора, за да защитите интересите си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ