СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 07.10.2019 – 13.10.2019

x


Подкрепата, която трябва да получите от страна на колектива, в който съществувате /приятели, колеги, влиятелни личности/- става все по-важна тема. Причините могат да се състоят в това, че част от тези контакти са способни да влияят и на финансовото ви благополучие, за да бъде то стабилно вие трябва да се добирате до вид подкрепа и одобрение, в друг вариант – налага ви се да инвестирате в отношенията си, за да придобиете нещо друго и по-значимо за вас…

Не е изключен и трети вариант – част от вашите връзки да са в някакъв преломен етап, през който вие да им придавате нова стойност като разбирате на кого и в каква степен може да разчитате, част от анализите ще бъдат положителни, но други могат да бъдат и разочароващи, така че да предизвикат разрив с онези хора, които нямат място в бъдещето ви развитие и по-скоро ви носят щети, отколкото ползи – буквално и в по-общ смисъл.

Ежедневието ви през цялата седмица е доста натоварено понякога с допълнителни и изненадващи ангажименти. Те могат да ви покажат всичко, което ви дестабилизира на работното място и с което трябва да се справите, но  също и алтернативи на развитие, ако настоящата работа не ви удовлетворява или това са външни причини, които изискват промени и перманентно ви показват това като необходимост.

В края на седмицата получавате подкрепа, която ще порадва в ръцете ви и може да разкрие по-широки хоризонти на развитие пред вас по различни поводи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пуловерът е най-добрият приятел на неделната ни разходка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ