СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 08.04.2019 – 14.04.2019

x


През тази седмица вие сте доста емоционални и вероятно ще правите трудно компромиси с ваши идеали, онова, което обсебва вниманието ви. Възможно е това да е нов проект за професионалната ви реализация, който ще даде шанс да проявите потенциала си в пълна степен, като ви се даде повече свобода на действие. Това може и да е собствен бизнес. Каквото и да е, този проект ще изисква повече усилия, вероятно и чисто финансови инвестиции, особено, ако става въпрос за частна инициатива.

Бъдете внимателни, до края на периода не са препоръчителни рискове, които засягат материалната ви сигурност, нека всичко да е добре премислено.

Не позволявайте и въпроси като приходи-разходи да застават между вас и любими хора. В друг вариант може да се окажете в процес на преоценки за всичко ценно за вас от хора до начини на придобиване на материални блага, в този процес става ясно на кого и в каква степен можете да разчитате, насочвайте внимателно като анализирате случващото се, то ви се представя в по-ярки краски.

Може да се отдадете на хоби и развлечения, това може да ви подейства доста разтоварващо и позитивно, особено през последните дни на седмицата.

В дома и семейството ви продължават да ескалират промени, в повечето случаи са позитивни, можете да разчитате на близките си, да получавате материална или морална подкрепа от тях, а в друг вариант да подобрите комфорта си на съществуване с подходящи покупки, като се справите с имотни казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сложете коженото яке и усмивката си, и превърнете сряда в любимия ден от седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени