СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 08.04.2019 – 14.04.2019

x


През тази седмица вие сте доста емоционални и вероятно ще правите трудно компромиси с ваши идеали, онова, което обсебва вниманието ви. Възможно е това да е нов проект за професионалната ви реализация, който ще даде шанс да проявите потенциала си в пълна степен, като ви се даде повече свобода на действие. Това може и да е собствен бизнес. Каквото и да е, този проект ще изисква повече усилия, вероятно и чисто финансови инвестиции, особено, ако става въпрос за частна инициатива.

Бъдете внимателни, до края на периода не са препоръчителни рискове, които засягат материалната ви сигурност, нека всичко да е добре премислено.

Не позволявайте и въпроси като приходи-разходи да застават между вас и любими хора. В друг вариант може да се окажете в процес на преоценки за всичко ценно за вас от хора до начини на придобиване на материални блага, в този процес става ясно на кого и в каква степен можете да разчитате, насочвайте внимателно като анализирате случващото се, то ви се представя в по-ярки краски.

Може да се отдадете на хоби и развлечения, това може да ви подейства доста разтоварващо и позитивно, особено през последните дни на седмицата.

В дома и семейството ви продължават да ескалират промени, в повечето случаи са позитивни, можете да разчитате на близките си, да получавате материална или морална подкрепа от тях, а в друг вариант да подобрите комфорта си на съществуване с подходящи покупки, като се справите с имотни казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е тук: наздраве за жената, която обича да бъде жена!

Ако сте пропуснали
Най-четени