СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.07.2018 – 15.07.2018

x


През тази седмица имате шанс да хармонизирате семейната си среда на съществуване, като изгладите евентуални недоразумения, скрепите отношенията с близките си чрез общи интереси, инвестиции, планове за бъдещето.

Същевременно вие продължавате да сте на прага на житейски кръстопът, който засяга онова, което имате – общо. Вероятно ще си правите равносметки в това отношение и не без причина, а защото получавате развръзки за действия през изминалото полугодие и нека те са обогатяващи, а не обратното.

Можете да подействате позитивно на финансите си, ако се обединявате с влиятелни личности, откриете партньори – лични или делови, на които да разчитате.

Новолунието с частичното Слънчево затъмнение може да ви донесе крупни печалби или загуби, всичко зависи от това дали поемате значими рискове, дали имате натрупани дългове, дали партньорските ви отношения са стабилни и коректни. Препоръчително е да сте по-внимателни, да се вглеждате в детайлите, преди да изберете посоката. Продължаващите развръзки ще са бързи, може да включат променен ритъм в ежедневието, но е хубаво да се пазите от пренапрежение, да пазите здравето си и т.н.

Разходите продължават да са високи, вероятно не можете да ги спрете, но нека поне да са премерени, добре канализирани в оптимално правилна посока.

През втората част на седмицата навлизате в период, през който можете да направите много за по-доброто си обществено положение, имидж – като минимум, ще привличате погледи и ще печелите симпатии с по-голяма лекота.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ