СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През тази седмица има голяма вероятност материалното ви състояние да се промени, вие може да спечелите нещо значимо, да получите подарък, бонус, повишение, да откриете нов източник на доходи…

Ако това не е вашата тема и условията на труд не позволяват всичко горе-описано, тогава акцентът ще бъде върху необходимостта да обръщате повече внимание на вашето здраве, да пренаредите приоритетите си, да се концентрирате върху дела, които ви носят по-голямо удовлетворение.

В този процес може да се трансформира всичко, което отчитате за ценно, съответно вие да му придадете нова стойност – от хора до парични потоци, тяхното придобиване и т.н. Вероятно това няма да е случайна и спонтанна тенденция, а следствие на всичко случващо се.

Друга водеща тема е домът и семейството ви, на този етап тези приоритети могат да внасят известен смут в душата ви. Опитайте се да откриете „коренчето“ на случващото се, съответно какво недоизказано застава между вас и близките ви или те имат по-голяма нужда от внимание и подкрепа или пък трябва да се промени нещо в подхода, за да се получи друг и по-добър резултат…? През тази седмица може да се появи някаква скрита, допълнителна възможност, обстоятелство, което да канализира евентуално напрежение в по-позитивна посока, да се намери изход и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Има леопардово за всяка възраст.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ