СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През тази седмица има голяма вероятност материалното ви състояние да се промени, вие може да спечелите нещо значимо, да получите подарък, бонус, повишение, да откриете нов източник на доходи…

Ако това не е вашата тема и условията на труд не позволяват всичко горе-описано, тогава акцентът ще бъде върху необходимостта да обръщате повече внимание на вашето здраве, да пренаредите приоритетите си, да се концентрирате върху дела, които ви носят по-голямо удовлетворение.

В този процес може да се трансформира всичко, което отчитате за ценно, съответно вие да му придадете нова стойност – от хора до парични потоци, тяхното придобиване и т.н. Вероятно това няма да е случайна и спонтанна тенденция, а следствие на всичко случващо се.

Друга водеща тема е домът и семейството ви, на този етап тези приоритети могат да внасят известен смут в душата ви. Опитайте се да откриете „коренчето“ на случващото се, съответно какво недоизказано застава между вас и близките ви или те имат по-голяма нужда от внимание и подкрепа или пък трябва да се промени нещо в подхода, за да се получи друг и по-добър резултат…? През тази седмица може да се появи някаква скрита, допълнителна възможност, обстоятелство, което да канализира евентуално напрежение в по-позитивна посока, да се намери изход и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени