СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.11.2019 – 17.11.2019

x


През тази седмица по-голяма част от събитията се движат почти по инерция, отколкото според личната ви воля. Все пак тази инерция може да ви донесе заслужена разплата, шанс да спечелите нещо, да повишите доходите си, да получите тайна или неочаквана подкрепа от страна на важни за вас личности, влияещи на благоденствието ви.

Оформят се шансове да хармонизирате и атмосферата в дома и семейството си, всичко това може да изисква да преосмислите минали събития, евентуално да промените нещо във възгледите и линията си на поведение.

Мнозина не афишират всички свои мисли и преживявания, те са като айсберг и само една малка част е видна. Може нещо скрито да ви мъчи и ето че през настоящата седмица откривате отговор, решения, път на развитие.

В близкото ви обкръжение може да се появи личност, която много силно ви стимулира да се развивате в определена посока, това може да е енергичен и инициативен човек, с който сте в отличен тандем и може да стигнете много далеч с него.

В друг вариант – определена цел ви въодушевява силно, помага ви да сте по-инициативни, така че да се справите с повишена конкуренция, да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив и т.н.

В любовта може да изпитвате някои съмнения, колебания, вероятно трябва първо вие да сте наясно със собствените си желания, също да се вглеждате повече в детайли, да вярвате на дела, а не на думи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени