СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Вие сте в прекрасен период да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, така че да получите максимално удовлетворение. През тази седмица може да проведете доста разговори, да получите предложения или да сключите договори, които ще се оказват перспективни и ще допринасят за вашето благоденствие.

Мнозина от вас ще намират време и за хоби, развлечения, рутинната работа ще остава някак в страни. Ако имате собствен бизнес, тогава през тази седмица вие може да го обновите, да извършите промени или да зададете едно голямо ново и позитивно начало.

За повечето от вас и в близкото им обкръжение съществува личност, която силно ги стимулира да се развиват в определена посока. Периодът е много важен за вашите партньорски отношения, лични или делови, среда на съществуване, която може да се трансформира според позиции, които заемате, подкрепа, която получавате или пък евентуални премествания, които предстоят. В повечето случаи тези преобразувания ще бъдат позитивни, част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други е добре вие да инициирате като проявявате повишена социална активност, преговаряте за интересите си, споделяте идеи и вероятността да срещнете разбиране и да ви подадат ръка е повече от голяма…

Това, което може да развали в известна степен настроението ви, са повишени разходи, които в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции в любими хора или пък собствен бизнес.

Все пак е полезно да внимавате, да не поемате прекалено големи рискове, за да не останете на „червено“, за да не бъдете дестабилизирани финансово и т.н.

Периодът е и изпитващ, тестващ  вашите взаимоотношения в дома и семейството, ако ескалират недоразумения, тогава е добре да ги отстраните своевременно, за да не позволите те да прорастват и в бъдеще, открийте първопричините и по възможност ги отстранете от корен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови сме за летни партита!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ