СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Вие сте в един от най-важните периоди, които засягат вашето кариерно развитие, обществено положение, социален статус и т.н. От вас се изисква да се доказвате над обичайното пред хора, които влияят на всичко гореописано.

Това могат да бъдат ваши партньори, лични или делови, могат да бъдат енергични и взискателни личности, а понякога и конкуренция, които трябва да надскочите, за да излезете своеобразни победители. При всички случаи „другите“ ще влияят над обичайното върху вашите бъдещи перспективи на развитие и могат да ги насочат в една или друга посока. Значи от вас ще се изисква да отговорите на очакванията, да се съюзявате, да избягвате конфликти, които могат да ви навредят и доколкото това е възможно.

По този начин ще превъртите предизвикателства в полза, може да се изкачите по йерархичната стълбичка или просто ще преодолеете предизвикателство, след което всичко ще е по-лесно, предвидимо и то за дълго.

Твърде вероятни са и внезапни, дори изненадващи шансове, от които да се възползвате и които ще преобразят в положителна посока ежедневието, работата и т.н.

Ако това е невъзможно, тогава ще си потърсите и намерите нещо ново, което е по-подходящо за вас.

Възможно е самите вие да изпитвате колебания по кой път желаете да продължите напред.  Вслушвайте се във вътрешния си глас, ценете високо подкрепа, която може да ви насочва в определено направление… Пазете се от недоразумения в дома и семейството, те могат да се отразят и на честолюбивите ви планове. В друг вариант – разбирате доколко близките ви подкрепят, ваш партньор, ако имате такъв. Изчистете различия, които могат да ескалират, за да не ги провлачвате напред, за да не ерозират връзката ви в бъдеще. Набележете си общи и обогатяващи цели, ако желаете разбира се, прецените, че си струва и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени