СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.09.2022 – 18.09.2022

x


Вие сте в един от най-важните периоди, които засягат вашето кариерно развитие, обществено положение, социален статус и т.н. От вас се изисква да се доказвате над обичайното пред хора, които влияят на всичко гореописано.

Това могат да бъдат ваши партньори, лични или делови, могат да бъдат енергични и взискателни личности, а понякога и конкуренция, които трябва да надскочите, за да излезете своеобразни победители. При всички случаи „другите“ ще влияят над обичайното върху вашите бъдещи перспективи на развитие и могат да ги насочат в една или друга посока. Значи от вас ще се изисква да отговорите на очакванията, да се съюзявате, да избягвате конфликти, които могат да ви навредят и доколкото това е възможно.

По този начин ще превъртите предизвикателства в полза, може да се изкачите по йерархичната стълбичка или просто ще преодолеете предизвикателство, след което всичко ще е по-лесно, предвидимо и то за дълго.

Твърде вероятни са и внезапни, дори изненадващи шансове, от които да се възползвате и които ще преобразят в положителна посока ежедневието, работата и т.н.

Ако това е невъзможно, тогава ще си потърсите и намерите нещо ново, което е по-подходящо за вас.

Възможно е самите вие да изпитвате колебания по кой път желаете да продължите напред.  Вслушвайте се във вътрешния си глас, ценете високо подкрепа, която може да ви насочва в определено направление… Пазете се от недоразумения в дома и семейството, те могат да се отразят и на честолюбивите ви планове. В друг вариант – разбирате доколко близките ви подкрепят, ваш партньор, ако имате такъв. Изчистете различия, които могат да ескалират, за да не ги провлачвате напред, за да не ерозират връзката ви в бъдеще. Набележете си общи и обогатяващи цели, ако желаете разбира се, прецените, че си струва и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ