СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.12.2016 – 18.12.2016

x

9-Sagitarius


Пълнолунието през тази седмица пряко засяга вашия зодиакален знак, така че може да бъде особено показателно, приоритетно за партньорските ви отношения, но не само. Пълнолунието включва и Сатурн, така че може да ви даде пълнота от знание за ключови приоритети, нови отговорности или път на развитие, който сте поели, ключови въпроси – от приоритети и задачи за изпълнение през цялата идна година се „осветяват”.

Във вторник и сряда вие можете да получите пълнота от знание, да получите пик от информация, понякога развръзки на ескалирали събития поне през изминалия месец. И така, през настоящия период, вие все още можете да насочвате събитията, така че да утвърдите авторитета си, да се насочите към реализацията на планове, които ще изградят по-стабилна основа под краката ви, дори и да е за сметка на значима концентрация и усилия – те ще бъдат оценени и възнаградени по етапно през следващите месеци.

Все повече можете да разчитате на дар словото си – думите ви имат чуваемост. Социалната ви активност перманентно се усилва – среща ви с интересни личности, които могат да са ви полезни и/или да породят сърдечни чувства, които да прераснат в любовен роман.

Материалното ви положение обаче е сложно, поради различни фактори, ясно ги идентифицирате в четвъртък и петък, разбирате кои са „пробойните” и е препоръчително да вземете своевременни мерки. През тези дни не поемайте излишни рискове, пазете се от действия, които инициирани сега, са способни да ви въвлекат във водовъртеж от разходи или загуби – финансови предимно, въпреки че не са изключени и други…

В събота и неделя ентусиазмът отново ви обзема, получавате известия, които повдигат адреналина и жаждата ви за приключения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ