СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.12.2022 – 18.12.2022

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вие се намирате в период, през който градите нова енергийна програма за цялата ви предстояща лична година.

През тази седмица вие може да проведете разговори, които действат конструктивно,  стабилизиращо, могат да допринесат за това вие да наложите вашия авторитет, вашето мнение и със съответните позитиви.

Някои от вас могат да сключат дългосрочни договори или да привлекат на своя страна влиятелна или власт имаща опека. Комуникацията е проводник на възможности, имайте го предвид и се възползвайте от някои шансове, „зелена светлина“, която получавате от другите – общо.

Хубав период да повишите доходите си, да извършите позитивни преобразувания на работното място.

Някои от вас ще получат внезапен шанс за повишение на приходите, ако условията на труд го позволяват или пък ще се осъществят промени, които ще са напълно удовлетворяващи, подкрепящи…

Ако в миналото са съществували някои недоразумения или напрежение на работното място, сега вие може да ги превъртите във ваша полза.

Част от тенденциите в това направление ще се движат по инерция и според усилия, които сте полагали до този момент, под формата на заслужена разплата.

Някои от вас ще получат награда, бонус и т.н. При всички случаи може да въздействате позитивно на материалното си състояние чрез професионалната ви реализация, израстване или поради вид опека, на която се радвате.

Въпреки всичко в душата ви може да е неспокойно, може да изпитвате известни колебания, през тази и следващата седмица трябва да ги изчистите, ако не можете сами, тогава самото време ще разреши неразрешимите за вас въпроси.

В дома и семейството ви не са изключени недоразумения, някои предизвикателства, все още можете да им влияете, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ