СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.08.2023 – 20.08.2023

x


Новолунието на 16-ти август ще изисква от вас да допуснете нещо ново и различно, което ще се отрази на по-далечни перспективи на развитие… Случващото се може да засяга вашата професионална реализация, ритъм в ежедневието, репутация и т.н.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, които ще изведат ежедневието ви извън обичайния или традиционен ритъм. Например, може да се налага да отговаряте на повишени изисквания, които са свързани с вашата квалификация, така че да я демонстрирате или надграждате.

В друг случай – променя се управленски състав, отношението към вас и вие пак така трябва да проявите повишена адаптивност, за да извлечете ползи и да се докажете.

Възможни са и пътувания, уреждане на спорни, а понякога и юридически казуси.

Каквото и да е, миналото може да ви застига по някакъв начин, вие си правите анализи, равносметки, можете да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, приемете случващото се като право на втори опит, шанс да „сложите ред в хаоса“, да наваксате с изостанали дела, да защитите интересите си.

Често статуквото не може да бъде съхранено, вие ще прецените какво да оставите зад гърба си или това ще ескалира по външни причини, кои позитиви или силни звена да преумножите…

Ако имате конкретна цел, върху която сте концентрирани, тогава ще направите пробив в избрано от вас направление, ще превъртите всички предизвикателства в полза и ще можете да утвърдите успехи, на които после ще можете да разчитате през следващите седмици, месеци, дори години.

Всичко това може да преобрази в положителна посока вашият социален статус, начин, по който се представяте пред света, вашето кариерно развитие, а понякога и брачни отношения.

Някои практични оценки ще ви действат стабилизиращо, обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени