СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Вие сте в много силен период да извоювате по-престижни позиции в колектив. Колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова повече ще нарастват шансовете да се сдобиете с популярност или по-висок социален статус, следствие на утвърдения ви авторитет. Това са уникални шансове, които ще съществуват в значима степен и до края на октомври, след това тези възможности постепенно ще започнат да отминават или ще изгубят част от своята сила.

На този етап повечето от вас усещат, че могат да влияят силно на околните, получавате подкрепа и одобрение от хора, които са важни за вас. В обкръжението ви има личности, които ви стимулират да се развивате, но не е изключено да има и конкуренция, която по правило можете да преодолеете.

Вие действате целенасочено в посока подобряване на вашия имидж и като инвестирате в себе си или във важни за вас хора, това по един естествен начин ще повиши разходите ви, но трябва да внимавате да не преминете определени граници на уместното.

В друг случай, може да има лица, които предизвикват загуби, вие ще можете да ги идентифицирате и в такъв случай реакциите ви към тях трябва да са по-радикални.

През първата част от седмицата ежедневието ви е доста натоварено, рядко протича по предварителен график, не са изключени допълнителни или непланирани ангажименти.

През втората част от периода все повече ви влече към лични приоритети, може да имате нужда от уединение или почивка, преминавате в етап, през който можете да получите тайна подкрепа, допълнителен доход, да подействате добре на здравето си, на онова, което имате – общо. Ако сте сами, може да бъдете силно привлечени от тайна любов или такава, която е стояща далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени