СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Периодът е отличен да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.

Ако семейните представители на този зодиакален знак или онези, които живеят със своя партньор, в миналото са се сблъсквали с някои недоразумения, сега можете да ги изчистите, може да намерите изход и решение от сложни казуси, противопоставяния на мнения и интереси, стига да искате, да търсите варианти, а връзката ви да е перспективна,  тогава това ще се осъществи.

Мнозина от вас ще изпитат по-голямо спокойствие, дълбока вътрешна увереност по различни причини.

Например, може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, може да усещате, че има някой, който ви пази гърба, все едно сте под влиянието на нечия опека,  понякога това може да бъде и доза късмет.

Пред вас могат да се разкрият алтернативни източници за печалба, допълнителен доход или пък ще имате на кого да разчитате дори и чисто финансово.

Разбира се, случващото се не е случайно, а е следствие на усилия, които сте полагали и до този момент.

Вие сте в период, през който приключва една лична година, така че голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, възможно е да ескалират показателни събития или вид развръзки и нека те да ви порадват.

Ценете високо хора и обстоятелства, които сега ви подкрепят, повод за да осъществявате ваши сърдечни желания или поне допринасят за вашето чувство на щастие, усещане за сигурност и т.н.

Някои от вас може да имат нужда повече от почивка, да са в готовност за нещо ново, което предусещат, че скоро ще нахлуе в живота им.

На 16-ти ноември Венера ще нахлуе във вашия зодиакален знак и още на следващия ден  ще бъде последвана от Меркурий, който също ще премине във вашия зодиакален знак,  това астрологично събитие ще ви подейства ентусиазиращо, събуждащо, тонизиращо, така че през втората част от седмицата вашият адреналин, инициативност постепенно ще се покачват и вие често ще се оказвате в център от внимание и събития, това засега ще го усетят предимно родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ