СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 15.02.2021 – 21.02.2021

x


През тази седмица звездите ви връщат към важна тема, която засяга благоденствието ви, съответно може да получите ценна информация, да проведете подобни разговори и срещи.

Обсъждат се въпроси, които засягат успехи – чисто финансови, но не само, може да са свързани с отношения, които влияят на парични потоци, договори, професионална реализация.

Сега получавате нещо като втора възможност да фиксирате успех, посока, която ще ви отведе напред и нагоре в общуването, поучена информация ще изиграе ключова роля в това направление.

Някои от вас ще привлекат на своя страна благодетел, покровител, ще могат да реализират план, който ще е в основата на ключов приоритет, около който ще се завърти цялата предстояща 2021г.

Не пренебрегвайте спонтанни шансове, които застават на пътя ви, също и вид подкрепа, предложения, обмислете ги внимателно, те могат да изиграят ролята на ключ към щастието ви, спокойствието ви и т.н.

Ежедневието не протича по предварителен график и може да е съпътствано от известно напрежение, понеже предварителните планове може да се объркват, да отпадат уговорки или да възникват недоразумения с колеги. Набележете първо-причините, ще ги видите по-ясно, за да ги отстраните.

В този процес получавате полезна подкрепа от семейството си или пък може да е дошло време да обърнете повече внимание и на близките си, да обсъдите с тях намеренията си, да намалите темпото, преди да продължите напред.

Получавате възможност да хармонизирате семейната, домашна среда, ако имате нужда от това, добре ще се справяте с битови и имотни казуси.

Бъдете по-внимателни към здравето си, вслушвайте се във физическото си състояние, ако е възможно – набележете си оздравителен режим…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ