СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 15.04.2019 – 21.04.2019

x


През тази седмица възникват обстоятелства, които могат да сбъднат ваша сърдечна мечта, получавате шанс за разширение на възможностите пред вас, особено, ако имате собствен бизнес. Тенденцията засяга всички, но подчертано родените през трети деканат на зодията.

Расте вярата в собствените ви сили, вероятно и не без причина, а следствие на подкрепата, която получавате.

Повечето от вас са в творчески подем, това е подходящо време да демонстрирате на какво сте способни, за евентуална само-реклама и т.н. В обкръжението ви може да има персона, която силно ви подкрепя и се превръща в мост към успехите ви.

Не е изключено обаче част от обкръжението ви или конкретна личност да навлиза повече в личното ви пространство, отколкото е необходимо или направо да ви дразни. Имате достатъчно силна опека от Юпитер, за да превъртате всички предизвикателства полза, голяма част от тенденциите завият, определят се от собствената ви инициативност и на къде ще насочите тази мощна енергия.

Рутинната работа не ви е твърде по вкуса в последно време, намирате начини да порадвате сърцето си като се отдадете на хоби, а в оптимален вариант го превърнете и в професионална реализация.

В дома и семейството ви също сте в период, през който можете да направите някакви положителни промени, например да инвестирате и да закупите скъпи вещи, да хармонизирате отношенията и т.н.

Слабо звено, което може да помрачи настроението ви са повишени разходи, възможна дестабилизация на финансите ви, ако не внимавате, поемате големи рискове и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени