СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 16.09.2019 – 22.09.2019

x


През настоящата седмица все още акцентът е върху професионалната ви реализация, имате шанс да утвърдите позициите си или да извоювате успехи, които да се закодират трайно и да ви влияят като успех и постижения, да се развиват почти по инерция през идните месеци, а може и много по-дълго, да кажем през следващите около две години и половина. Аспектацията на звездите е такава, че можете да трансформирате доходите си и да спечелите нещо – повишение, опека, която ви действа обогатяващо…

В друг случай това е добър период да стабилизирате здравето си или нещо, което е приоритетно за вас, свърза се със сигурността ви в един по-общ смисъл, помислете и действайте, възползвайте се от шансове, които могат да застанат на пътя ви, но се нуждаят и от собствената ви инициативност.

На този фон информационният поток се усилва, появяват се хора, които ви подкрепят силно, доброжелателни са или можете да разчитате на тях, няма да ви липсва внимание, подходящо е да преговаряте за интересите си. Това ще го усетят подчертано родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен няма да страдат от липса на внимание, напротив… Ако все пак има подводни камъни по пътя ви и/или не всички са чак толкова доброжелателни, тогава ще можете да идентифицирате слабите звена през последните дни на тази седмица и началото на следващата. В оптимален вариант – налага се да инвестирате в своя престиж и обществено положение – повече време или чисто материални блага.

Родените през втори деканат трябва по-внимателно от останалите да избират на кого се доверяват, за да избегнат евентуални загуби.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е за слънце и лимони, вие изберете в каква форма и съотношение… 

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ