СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 16.11.2020 – 22.11.2020

x


Вие сте на път да приключите една лична година и по един естествен начин ескалират развръзки, които ви показват – кои от вашите усилия полагани в миналото сега могат да се материализират и да допринесат за благоденствието ви, така че да спечелите нещо финансово или под формата на морално удовлетворение.

Не е изключено по подобни критерии да направите своеобразна чистка на близкото си обкръжение или направо да смените средата си на съществуване… възможно е да установите, че определени личности имат негативно отражение върху онова, което имате – общо. В друг случай – ескалират равносметки от рода на: „какво давате, а какво получавате“ и въпрос на реални преценки ще бъде дали си струва цената на определени компромиси… вие ще прецените и според случващото се.

Все пак звездите ви закрилят, помагат ви да превъртате евентуални предизвикателства в полза и да попълвате пробойни, които точат ресурсите ви.

Така мнозина могат да открият алтернативни, паралелни източници за печалба и/или следствие на вид опека да умножат финансите си…

Вариантите са много, но мнозина ще са на прага на житейски кръстопът и ще трябва да изберат посоката и то като залагат на практичност, целесъобразност.

На 22 ноември Слънцето ще премине във вашия зодиакален знак и постепенно ще повиши самооценката ви, ще има позитивен ефект върху тонуса ви, способността да влияете на тенденции и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ