СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 17.10.2016 – 23.10.2016

x

9-Sagitarius


До края на тази седмица е полезно да се възползвате максимално от опеката на звездите, така че да увеличите популярността си, да подобрите бъдещите си перспективи на развитие и то като разчитате на подкрепата на влиятелни и добронамерени лица от близкото ви обкръжение. Не всички от тях ще са толкова надеждни, ще има и такива, които ще действат непоследователно, ще ви изненадват, но със сигурност ще има и такива, които ще демонтрират своята лоялност при нужда.

Вероятно няма да ви липсва и приятна компания, в която да се разтоварвате, а до 17 октомври едно тайно приятелство може да прерасне в любовна афера.

На 18 октомври Венера навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви закриля през следващия близо месец Вие с по-голяма лекота ще можете да печелите симпатии, да привличате погледи и да налагате мнението си. Не е изключено някой от вас да променят линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за правилно и подкрепящо имиджа ви обстоятелство.

Същевременно, вашата „сигурност” е застрашена- в чисто материален план при мнозина ескалират допълнителни и/или принудителни разходи, но аспектът може да се разпростре и в по-широки граници- да засегне уреждане на имотни казуси, правни и лични въпроси, които не винаги ще зависят от вас. Сега разбирате посоката, а през следващата седмица предстоят развръзки и/или ескалация на подобни теми. Насочвайте до колкото е възможно и не поемайте излишни рискове.

Полезно е и да сте по-внимателни към здравето си.

В понеделник и вторник дните са натоварени, но и доста резултатни, пряко могат да рефлектират върху доходите ви, като минимум- да получите морално удовлетворение.

В сряда и четвъртък- ако има нещо скрито във връзките и отношенията ви- то става видно. Не е изключено да са дни, при които да преминете на нови „релси” във важни за вас връзки-лични и делови.

В петък и събота се пазете от загуби.

В неделя ентусиазмът ви се възвръща.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ