СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 18.03.2024 – 24.03.2024

x


Ежедневието на повечето от вас е натоварено над обичайното, но вие успявате да балансирате между текущи, служебни задачи и такива, които се отнасят до дома и семейството. Голяма част от предизвикателствата вече са зад гърба ви или вие сте успели достатъчно да се организирате, така че да се справите с всичко и да получите вид стабилизация.

Оформя се трайни тенденции, резултати и развръзки, които касаят вашата професионална реализация, високи и честолюбиви планове.

Във вашия дом и семейство също се оформя силен фокус, вие продължавате да задавате дълготрайни тенденции, например изчиствате евентуални недоразумения между вас и вашите близки, ако имало такива, укрепвате най-близките си връзки с вашето семейство и любими хора.

Можете да подобрите средата си на съществуване и чрез евентуални инвестиции във вашия дом, ремонти, по-голяма ангажираност в този сектор.

Вашите близки може да имат по-голяма нужда от вашето внимание, нека това да е поводът да делегирате отговорности, но не и да се състезавате, така че да избегнете евентуално напрежение… До края на април вие може или трябва да преобразите вашата среда на съществуване в една по-подходяща за вас посока, съзнателно и целенасочено, а това ще има широко отражение, ще се развива после по инерция през следващите месеци и дори години, имайте го предвид и се възползвайте, насочвайте внимателно тези тенденции.

От втората част на седмицата вие ще се чувствате все повече „на свой терен“, ще расте ентусиазма ви, желанието за приключения, възможността да се изтъкнете и докажете. Чувате хубави новини, водите конструктивни разговори, получавате предложения, от които да се възползвате.

Комуникацията се превръща в повод за промени и шансове, така че да реализирате ваши идеи желания, да заемете по-престижни позиции, да създадете и укрепите важни за вас връзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени