СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.03.2024 – 24.03.2024

x


През настоящата седмица вие може да оздравите вашите партньорски връзки, сърдечни отношения, включително като направите анализи на миналото, но това има позитивен и оздравителен ефект, защото достигате до дъното на истини, така че да усилите всички позитиви между вас и любим човек, но да премахнете евентуални слаби звена, ако те съществуват.

Периодът е отличен да въздействате по този начин на взаимоотношенията ви с любими хора, а това ще има широко отражение за следващите месеци и дори години.

Ако в някои случаи все пак тенденциите не са в тази посока, а недоразуменията между вас и вашия партньор продължават да бъдат сериозни, това ще бъде признак, че различията са твърде големи или дори непреодолими. При всички случаи сега е подходящо да надникнете в по-далечното бъдеще, да му влияете също така, да оформите перспективи,  които касаят точно отношение с любими хора. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и близките ви, но ако това не е така, тогава вие ще стигнете до съвсем обективни заключения, ще видите отсрещната страна „без розови очила“, вероятно ще вземете и важни решения.

Ако сте сами, периодът е отличен да срещнете любовта и ако започнете нова романтична връзка сега, в повечето случаи тя обещава да бъде дълготрайна, надежда и перспективна.

През втората част от седмицата ежедневието забързва своя ритъм, вашите ангажименти растат, а вие ще можете да извършите положителни промени, които касаят вашето представяне на работното място или във вашето обкръжение.

Вашата воля и организираност растат, може да пренаредите приоритетите си по важност,  така че да бъдете по-успешни, да се справите с повишена конкуренция или изисквания.

Ще действате с голямо вдъхновение, творчески и изобретателно, ще можете да разчитате и на доза късмет. Популярността на повечето от вас ще расте, както и шансовете да получавате подкрепа и одобрение от околните.

Някои от вас преминават през своеобразен катарзис, който много скоро ще преобрази живота им на различни нива, на този етап все още можете да обмислите избори  все едно сте на житейски кръстопът, но това предстои, а сега ще получавате подсказки за най-благоприятната за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени