СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 19.06.2023 – 25.06.2023

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорски отношения, лични и делови, връзки, които влияят на по-далечни перспективи на развитие или пък на финансовото ви състояние.

От вас ще се изисква да укрепвате съответните отношения, които са ви полезни,  допринасят за благоденствието ви или чувството ви на щастие. Можете да очертаете по позитивни хоризонти на развитие, чрез общи и обогатяващи цели, евентуални пътувания,  намиране и на повече време за развлечения, приключения, това може да са и разходки сред природата.

Ако всичко е наред във вашите връзки и сега, това ще е отличен признак, ще можете да разчитате на същото за дълго, за следващите месеци, а може и повече…

Ако забележите слаби звена, вид съмнения или несигурност, които могат да ви действат ерозивно, опитайте се да премахнете подобни тенденции своевременно, за да не позволявате да ви въздействат и занапред.

Можете да проведете доста полезни и конструктивни разговори, които да внесат яснота и да ви подействат стабилизиращо.

Някои битови, имотни приоритети може да обсебват вниманието ви и да предизвикват затруднения, различия между вас и вашия партньор…

Сега е моментът да се справите с това предизвикателство, включително като се допитвате до интуицията си или пък използвате психологически подход.

Почти през цялата седмица вашето ежедневие може да е извън традиционния ритъм,  защото ескалират допълнителни или непредвидени ангажименти, с които трябва да наваксате.

Ако на работното ви място са необходими вид преобразувания, към които трябва да се адаптирате и да се впишете, това пак така ще е по-видно от обикновено…

Демонстрацията на висока квалификация, общуването с влиятелни или власт-имащи личности, включително такива, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение, ще ви дърпа напред и нагоре, ще е повод за внезапни възможности, полезна подкрепа и т.н.

Не всички ще реагира толкова предвидимо, но така ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.

Ако някои служебни контакти са изчерпани, тогава вие рязко може да ги прекратите,  включително и договори.

Пазете се от спорове, които могат да прераснат и в юридически казуси. Планувайте на момента, за да не пропускате шансове, но и да можете да реагирате на някои изненади.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени