СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 19.06.2023 – 25.06.2023

x


През първата част от седмицата е подходящо да изчистите евентуални недоразумения на работното място с ваши колеги, ако има такива.

От вас може да се изисква да действате по-гъвкаво и креативно, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Ще имате такава възможност и тя може да се осъществи в реален и материален израз, тоест вие ще получите шанс да повишите вашите доходи, защото ще получите подкрепа и одобрение от личности, които влияят на вашето благосъстояние.

Повечето от вас могат да разчитат и на доза късмет, щастливо стечение на обстоятелствата, чрез които ще можете да спечелите нещо важно за вас – чисто материално, но не само. В душата ви се разгарят силни страсти, които ви мотивират, амбицират, създават условия за положителни трансформации, така че да осъществите вашите цели.

Въпреки всичко са възможни и повишени разходи, понякога допълнителни и дори непредвидени, това мога да бъдат полезни инвестиции във ваш бизнес, вас самите,  любими хора и т.н.

Ако в някои ситуации все пак видите, че  личности, които сте допуснали до себе си по-скоро ви нанасят щети, не ви удовлетворяват, безперспективни са, тогава рязко може да прекратите съответните отношения…

През втората част от седмицата все по-важна тема за вас стават партньорските връзки, ще можете да ги надградите, да зададете своеобразно ново начало, засега усещате само първи сигнали в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени