СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 19.06.2023 – 25.06.2023

x


През първата част от седмицата е подходящо да изчистите евентуални недоразумения на работното място с ваши колеги, ако има такива.

От вас може да се изисква да действате по-гъвкаво и креативно, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Ще имате такава възможност и тя може да се осъществи в реален и материален израз, тоест вие ще получите шанс да повишите вашите доходи, защото ще получите подкрепа и одобрение от личности, които влияят на вашето благосъстояние.

Повечето от вас могат да разчитат и на доза късмет, щастливо стечение на обстоятелствата, чрез които ще можете да спечелите нещо важно за вас – чисто материално, но не само. В душата ви се разгарят силни страсти, които ви мотивират, амбицират, създават условия за положителни трансформации, така че да осъществите вашите цели.

Въпреки всичко са възможни и повишени разходи, понякога допълнителни и дори непредвидени, това мога да бъдат полезни инвестиции във ваш бизнес, вас самите,  любими хора и т.н.

Ако в някои ситуации все пак видите, че  личности, които сте допуснали до себе си по-скоро ви нанасят щети, не ви удовлетворяват, безперспективни са, тогава рязко може да прекратите съответните отношения…

През втората част от седмицата все по-важна тема за вас стават партньорските връзки, ще можете да ги надградите, да зададете своеобразно ново начало, засега усещате само първи сигнали в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени