СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 19.08.2019 – 25.08.2019

x


Все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация, обществено положение, репутация. В този процес вид ентусиазъм ще бъде заменен от по-практични съждения, необходимост понякога да проявявате по-голяма критичност, практичност, така че да стабилизирате позициите си на работното място и/или да защитите авторитета си…

Амбициите на повечето от вас растат, вероятно, защото усещате, че не бива да пропускате шансове, които застават на пътя ви, понеже сега е моментът да действате, за да спечелите нещо значимо или пък гледате на обикалящата действителност с „други очи“, те изискват мобилизация, за да отговорите на предизвикателства, така че да превъртите някои трудности в полза.

Повечето от вас са доста находчиви и това задължително ще има своя позитивен ефект, стига и предварително да сте си избрали вид стратегия и то в по-далечна перспектива на развитие, идентифицирали сте слаби звена, които трябва да отстраните и са ви дестабилизирали до скоро.

Бъдете активни, сега е моментът да отпушите внезапни нови и по-добри перспективи, но чрез значима адаптивност, аналитичност, концентрация върху подробности, които сте пренебрегвали или сте пропуснали.

В ежедневието не са изключени изненади, в повечето случаи приятни, остава да се възползвате от тях… Може и сами да ги инициирате и те ще внесат вид освежаване, варианти за себе-реализация…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Вълнено палто от GUCCI

Вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ски панталон от PERFECT MOMENT

Ски панталон от PERFECT MOMENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер поло от мериносова вълна от CHLOÉ

Пуловер поло от мериносова вълна от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Аксесоар за коса с перли от LELET NY

Аксесоар за коса с перли от LELET NY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кое е най-подходящото време да носим червено? Декември, разбира се!  

Ако сте пропуснали
Най-четени