СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Водеща тема е материалното ви състояние или „сигурност” в един по-общ смисъл. Идеи, разходи или инвестиции, които сте приемали до този момент, сега може да ви изглеждат необмислени и дестабилизиращи. От подобно заплетено положение, свързано с приходи-разходи, можете постепенно да се измъкнете, като се върнете назад, действително анализирате вече взети решения и ги адаптирате към настоящата действителност, идентифицирате слабите звена и ги отстраните, акцентирате върху работещи и доказани вече схеми за придобиване на материални блага или стабилност…

Много важно да направите правилен избор, той ще се закодира трайно или ще има по-значимо отражение върху „джоба ви”. Оптимален срок на въздействие е края на януари, но в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещи перспективи.

В семейството ви също ескалира необходимост от повече внимание – това може да са ремонти, инвестиции в дома и в близките ви. В друг вариант – това е необходимост да се изчистят спорни моменти у дома, възможно е да ескалира и известно напрежение, подобно на сблъсък на различни мнения и визия за бъдещо развитие. Изглежда, че през идните седмици е важно да скрепите хармонията у дома, като избягвате конфронтации, проявите повече толерантност и не губите общите си интереси, цели, от поглед.

До 03 януари социалната ви активност е повод за провеждане на приятни, полезни разговори и срещи. Думите ви имат чуваемост – възползвайте се! Може да привлечете късмет в реализацията си или пък в любовта.

Понеделник и вторник са „осветяващи” за имиджа и социалния ви статус, обръщайте подчертано внимание на „сигналите” и тенденциите.

В сряда, четвъртък и петък околните ви изненадват, пазете се от прибързани и необмислени действия, понякога отразяващи се пряко върху джоба ви.

Няма да ви липсва компания…

В събота и неделя предпочитате уединението, романтиката, компанията само на най-близките ви хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ