СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21-ви март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен. Това Новолуние е напълно позитивно за вас, то ще ви даде възможност да оздравите сърдечни връзки и с любими хора- ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ще намирате време и за развлечения, освен всичко друго, ще можете да разчитате и на доза късмет. Все ще се намират хора и обстоятелства, които да повдига тонуса и настроението ви.

На този фон ескалират развръзки за спорни въпроси, ако е имало такива, между вас и важни за вас  личности, които влияят на бъдещето ви развитие. Това може да е ваш партньор, личен или делови, но в някои случаи може и да е недоброжелател, конкурент, вариантите са много и различни.

Обединяващо правило е, че ако е имало напрежение и недоразумения между вас, тогава сега това трябва да се изчисти, да намери изход и решение или в друг случай- подобни теми ще изгубя смисъл и давност, а не е изключено и определени  персони- просто да излязат от живота ви. Повечето от вас се справя добре с текущи приоритети, срещат подкрепа от страна на свои колеги.

Тази тенденция ще се усили през втората част от периода и ако сте сами-  тогава можете да срещнете любовта на работното място.

В душата ви ще ескалират все по-силни страсти  и вие ще вложите тази мощна енергия в конкретна цел, която ще допринесе  за благоденствието ви, комфорта ви на съществуване. Все по-важна тема ще бъде и вашият дом, семейство…

За мнозина предстои инвестиции  в този сектор…

Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на  23-ти март и ще остане в този сектор до 11 юни на този етап. Това ще промени комуникацията ви с околните, вие ще градите стратегии, ще използвате психологически подход, вашите амбиции да налагате волята и мнението си- ще растат.

В обкръжението ви  може да  има личност, която ви амбицира, мотивира, така че да използвате думите  като оръжие и да печелите битки…

Все по-силно ще се концентрирате върху необходимостта- да създавате и укрепвате контакти, които ще подпомагат честолюбивите ви планове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ