СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.07.2020 – 26.07.2020

x


Новолунието от началото на седмицата ви дава втора възможност да насочите ключови приоритети, които засягат сигурността ви, чисто материална, но не само, в една по-положителна посока.

Водеща цел отново трябва да бъде да се концентрирате върху възможността да получите вид подкрепа и одобрение от страна на партньори – лични или делови, влиятелни личности. Същевременно, ако има натрупани недоразумения между вас и хора, които влияят на благосъстоянието ви, то те ще се проявят с цялата си очевидност. Звездите изискват от вас да разплатите евентуални дългове, ако имате такива или да платите някаква цена като предварително си прецените дали тя си заслужава.

Ако става въпрос за професионалната ви реализация – през настоящия период ваши инициативи, преговори, могат да се превърнат във внезапен, дори изненадващ шанс да се разтоварите от напрежение, да превъртите предизвикателства в полза или да откриете авариен изход, ако се нуждаете от такъв. За целта от вас ще се изисква да вложите някакъв различен, нетрадиционен подход, за да получите пак така различен, но по-добър от настоящия резултат. Помислете, изградете си стратегия, привлечете на ваша страна вид опека от подходящите персони…

Друга водеща тема за мнозина са партньорските отношения. На този етап вие се радвате на добронамереност, но ако има натрупани различия в миналото, в по-неприятна форма – скрити и ерозивни процеси, то те ще се проявят с цялата си сила, за да вземете мерки.

Можете да подобрите атмосферата у дома като инвестирате в нея, обсъдите общи и обогатяващи цели с близките ви, включително от миналото, които още не са се реализирали.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ