СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Навлизате в много важен период, който касае вашето финансово състояние, има голяма вероятност да повишите доходите си или да откриете внезапни и нови източници за печалби, но те няма да бъдат случайни, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент в определена посока.

Колкото сте по-креативни, изобретателни в направление печалби дори и към настоящия момент, толкова повече ще нарастват възможностите да подействате позитивно на материалното си положение, на онова, което имате – общо.

Много от вас ще действат рисково и действително ще успеят. В друг случай – на работното ви място предстоят промени, вашата адаптивност ще е повод да се впишете отлично в нови изисквания и съответно да спечелите от това…

Ежедневието е динамично, но и доста продуктивно, подходящо време да материализирате желанията си или поне да разберете кои от тях са осъществили и ще прорастват и в бъдеще.

Въпреки всичко повишени разходи са доста вероятни, в оптимален вариант това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции, в друг случай просто ще угодите на ваша прищявка, каквото и да е, все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни, за да не останете на червено, образно казано. Вашата социална активност ще расте или вие ще заемете друга позиция, която ще ви отреди точно това – да общувате с повече хора със съответните позитиви. В живота ви могат да нахлуят личности, които се отчитат за неслучайни и ще ви помагат да реализирате намеренията си.

На този етап усещате първи ветрове на промяната, те ще се усилват и в бъдеще, ще ви помогнат да създадете много връзки, които ще ви носят ползи или вид удовлетворение.

Вашият начин на мислене също ще се промени, да отстоявате или постигате намеренията си по-лесно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ