СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.02.2021 – 28.02.2021

x


Повечето от вас ще бъдат концентрирани и върху лични приоритети, например такива, които се отнасят до недвижимо имущество, справяне с битови казуси или пък необходимост да обръщате повече внимание на семейството си.

Звездите сега ви дават шанс да подействате позитивно на всичко горе-изброено, а това ще хармонизира, подобри или обогати най-близката ви среда на съществуване.

Понякога възможностите ще се разкриват пред вас по един бърз и изненадващ начин, но не и случаен, защото е като своеобразна развръзка на вече натрупани тенденции.

Ако това не е ваша тема, тогава ще имате нужда просто да намалите темпото, да обърнете повече внимание и на себе си, може би да си дадете почивка от напрегнато ежедневие, ако условията на труд го позволяват.

В друг случай – пред вас изникват спонтанни и обновяващи живота ви шансове, буквално в ежедневието, които ще ви стимулират или помагат да започнете нещо отначало.

Каквото и да е, на този етап няма за къде да бързате, а по-скоро да следвате естествения ход на събитията, който набира скорост и инерция в избрано вече направление.

На 27 февруари ескалират развръзки, които могат да се превърнат в превключващ момент по водещи за вас въпроси, които засягат условията ви на съществуване – общо, в частност – семейство, недвижимо имущество, също репутация, кариерно развитие… Не пренебрегвайте обстоятелства, които спонтанно се разгръщат като шанс пред вас, дават ви „зелена светлина“, уловете ги и ги преумножете. Отстранете евентуални негативи, ако има такива и това ще има дълготрайно отражение, ще ви помогне да се наместят пластовете под краката ви и да сте по-стабилни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ