СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.02.2021 – 28.02.2021

x


Повечето от вас ще бъдат концентрирани и върху лични приоритети, например такива, които се отнасят до недвижимо имущество, справяне с битови казуси или пък необходимост да обръщате повече внимание на семейството си.

Звездите сега ви дават шанс да подействате позитивно на всичко горе-изброено, а това ще хармонизира, подобри или обогати най-близката ви среда на съществуване.

Понякога възможностите ще се разкриват пред вас по един бърз и изненадващ начин, но не и случаен, защото е като своеобразна развръзка на вече натрупани тенденции.

Ако това не е ваша тема, тогава ще имате нужда просто да намалите темпото, да обърнете повече внимание и на себе си, може би да си дадете почивка от напрегнато ежедневие, ако условията на труд го позволяват.

В друг случай – пред вас изникват спонтанни и обновяващи живота ви шансове, буквално в ежедневието, които ще ви стимулират или помагат да започнете нещо отначало.

Каквото и да е, на този етап няма за къде да бързате, а по-скоро да следвате естествения ход на събитията, който набира скорост и инерция в избрано вече направление.

На 27 февруари ескалират развръзки, които могат да се превърнат в превключващ момент по водещи за вас въпроси, които засягат условията ви на съществуване – общо, в частност – семейство, недвижимо имущество, също репутация, кариерно развитие… Не пренебрегвайте обстоятелства, които спонтанно се разгръщат като шанс пред вас, дават ви „зелена светлина“, уловете ги и ги преумножете. Отстранете евентуални негативи, ако има такива и това ще има дълготрайно отражение, ще ви помогне да се наместят пластовете под краката ви и да сте по-стабилни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в новата седмица, така!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ