СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.04.2019 – 28.04.2019

x


Ежедневието ви е динамично, натоварено, може би и изпълнено с изненади. Тези изненади могат да разкриват внезапни нови шансове за развитие пред вас, може да са променящи се условия на труд, комплекс от обновени изисквания и/или среда на съществуване.

Хубаво е да сте отворени към новото и различното, за да се възползвате от всичко горе описано и да го превъртате във ваша полза.

Ако все пак преобладава евентуално напрежение, тогава вероятно ще се замислите през идните седмици за по-радикални мерки, например да смените работата си. В такъв случай тя ще трябва да ви дава повече свобода на действие, да не е рутинна, да включва по-висока социална активност, за да ви носи удовлетворение, за да можете да разгърнете потенциала си.

Ваши партньори – лични или делови, могат да ви дават много сили и енергия, полезна подкрепа, да ви енергизират, същевременно, може да има и такива, които внасят смут и съмнения в душата ви, защото не сте съгласни с тяхната линия на поведение, трябва да изчистите евентуални спорни въпроси, защото не искате да позволявате да ви влияят толкова силно и да навлизат в личното ви пространство и това трябва да бъде коригирано или пък се сблъсквате с некоректност, която ще промени собственото ви отношение.

Вероятно ще ви влече повече на вън, можете да прекарвате чудесно, ако се занимавате с хоби, обръщате повече внимание на деца или други близки до сърцето ви хора, които ще са повод за радост.

В семейството ви обаче назрява вид неяснота, може и домашни ангажименти да ви натоварват повече. Каквото и да е, вглеждайте се, опитайте се да разсеете своеобразната „мъгла“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дори една чанта може да промени правилата на играта, стига да й позволим…

Ако сте пропуснали
Най-четени