СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.04.2024 – 28.04.2024

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, а от вас може да се изисква да проявявате повишена адаптивност на работното място, за да се справите и представите в оптимално добра светлина.

Възможно е да се променят условията на труд, защото възникват нови изисквания,  появяват се нови колеги или началници. Вариантите са много и различни… Каквото и да е,  от вас може да се изисква да се доказвате над обичайното като разчитате на вашия интелект, убедителност, способност аргументирано да защитавате себе си и тезата си, така че да сте победители, да се справите с повишена конкуренция или очаквания…

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава през настоящата седмица вие може да прекратите служебни договори и контакти, които са безперспективни, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Не бива да се стремите да задържате нещо, което не върви, трябва да го пуснете да си отиде, за да освободите място за нещо ново и по-перспективно, ще имате такъв шанс, в повечето случаи и, ако не веднага, то през май.

Какви преобразувания предстоят в ежедневието или на работното място в значима степен разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 24 април.

Може да сте доста ангажирани и в семейството си, ваши близки и роднини може да се нуждаят над обичайното от вашата подкрепа или около тях да ескалират промени, които да се отразят и на вас.

До края на април месец вие в значима степен можете да реформирате вашата среда на съществуване като изчистите евентуални недоразумения, справите се с ремонти, домашни и битови дела, това може да допринесе за комфорта ви… След това някои въпроси ще изгубят смисъл и давност, защото са разрешени или вече не можете да им въздействате в такава степен, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Въпреки високата ви ангажираност, повечето от вас намират време и за развлечения, радват се на внимание от страна на любими хора. Можете да укрепите любовните си  връзки или да срещнете любовта, ако сте сами. Сърдечните отношения преминават на ново ниво, това е процес, който ще продължи още около един месец, възползвайте се,  насочвайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени