СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Все по-важна тема се превръща професионалната ви реализация и кариерно развитие през тази седмица вие ще имате уникална възможност да се докажете на работното място, не са изключени промени, които да са дълготрайни или да показват по-дългосрочни тенденции развитие.

По-голяма част от случващото се може да се тълкува като обновление, вид рестарт или шанс да израстете по йерархичната стълбичка. Ако не всичко се случва точно така, както искате или желаете, тогава вие ще може да потърсите нещо друго и по-перспективно, такова, че да отговаря повече на собствените ви амбиции.

Възможно е  да изпитвате известна тревога или вид безпокойство, то може да е свързано с известна неяснота или съмнения относно бъдещи перспективи на развитие, приоритетно в кариерното развитие, но може и да е нещо друго, отнасящо се до дома, семейството, битови или имотни казуси.

Опитайте се в такъв случай да проследите причинно-следствени връзки и да надникнете отвъд видимото, гледайте в по-далечна перспектива, за да изберете най-вярната посока и т.н.

През последните дни на седмицата нараства вероятността да спечелите нещо важно за вас  или да подействате позитивно на доходите си.

През целия период водите конструктивни разговори, преговори, може да чуете подобни новини или предложения, които да подобрят средата ви на съществуване, може да укрепите връзки, да отвърдите авторитета си в колектив…

Социалната активност сега е много полезна, изказвайте идеи, търсете подкрепа и можете да я откриете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени