СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.03.2019 – 31.03.2019

x


Слънцето вече е в Овен, това обстоятелство винаги е повод за по-позитивни нагласи, шансове да намерите начин да порадвате сърцето си като разгърнете творческият си потенциал, представите се в най-добра светлина, често като разчитате на доза късмет, която ще ви съпътства при въпроси, които касаят любовта, близки хора или пък частен бизнес, ако имате такъв.

Все по-силно ще ви влече навън, инициативността ви ще расте, но на този етап ще възникват и допълнителни ангажименти, които ще спират част от порива ви.

Тези ангажименти може да са свързани с вашия дом и семейство. В този сектор може да съществува някаква неяснота, която трябва да разплетете подобно на сложен възел създал се във времето, това може да провокира възможности да разрешите вид  недоразумения, спорове, включително и чрез разяснителни разговори, в друг вариант – това са повишени ангажименти, които се отнасят до благоустройството, фона на съществуване, понякога приоритети отнасящи се до недвижимо имущество.

Не е изключено и част от вас да са под влияние на дълбоко прикрити страхове, мечти, сега е моментът да надникнете отвъд видимото и да насочвате, така че да сбъднете желанията си като се осланяте на интуицията си, стремите се да изградите здрав фундамент под краката си – ще имате така възможност, евентуално безпокойство или неяснота постепенно ще се разсейват, тенденцията ще се усили през последните дни, твърде вероятни са и приятни изненади… Но моментът е особено благоприятен на канализирате горе-описаните приоритети в оптимално подходяща за вас посока…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сложете коженото яке и усмивката си, и превърнете сряда в любимия ден от седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени