СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 26.06.2023 – 02.07.2023

x


В душата ви могат да кипят силни страсти, които изискват от вас да ги канализирате в оптимално позитивна и конструктивна посока. В повечето случаи вие ще реагирате точно така и ще отключите реформи, които ще се отразят на професионалната ви реализация, на средата ви на съществуване, включително във вашия дом и семейство.

Мнозина ще действат гъвкаво, целесъобразно, така че ще отключат вид стабилност. Така ще можете да превъртите евентуални предизвикателства в полза, които ще ви подействат обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл.

Появяват се шансове да извършите положителни промени във вашия дом и семейство, защото инвестирате в този сектор или хармонизирате отношенията си с вашите близки, изчиствате евентуални недоразумения, ако е имало такива.

На работното място също се появяват условия, чрез които да повишите доходите си или поне да утвърдите авторитета си, да постигнете успехи, които ще бъдат забелязани и оценени по достойнство. Въпреки всичко, ежедневието ви ще извън обичайния ритъм.  Някои от вас ще пътуват, други ще трябва да отговорят на нови и повишени изисквания, променени условия на труд…

Ако в някои случаи трябва да се освободите от дела, които не кореспондират с по-далечни перспективи на развитие и с вашия път и предопределеност, само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение, тогава вие спонтанно ще ги оставите в миналото.

Подходящо време да хармонизирате партньорските си отношения, въпреки че не са изключени и някои спонтанни искри…

Ако припламнат такива, обърнете им внимание,  за да не се разгорят в пожари, образно казано.

Евентуално и пътувания могат да оздравят вашите отношения, но не са изключени и изненади, които ще ви подтикнат да си „сверите часовника“ и да отстраните слаби звена, ако се налага…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени