СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Все по-важна тема за вас са партньорските отношения и сега вие можете да ги стабилизирате, да зададете едно голямо ново начало или пък да ги превъртите на едно по-високо и конструктивно ниво чрез разяснителни разговори, вземане на решения…

Може да чуете и да изкажете думи, които да имат широко и „циментиращо“ отражение.

Ако връзките ви са перспективи, тогава те ще се надградят, обогатят, вероятно ще намирате повече време и за развлечения, ще има и повод за приятни моменти. Може да изчистите недоразумения, ако в миналото е имало такива. Ако в някои случаи събитията не се развиват в този порядък, тогава това ще е признак, че различията между вас са много дълбоки и ще искат по-сериозни мерки, за да се наместят пластовете между вас, ако това въобще е възможно… В значима степен ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще и то точно за вашите отношения… На този сектор от живота си може да въздействате най-много, възползвайте се по оптимален начин…

Вашата популярност расте, вие ще получавате все по-широка подкрепа от околните – общо. Същевременно, вашите успехи подчертано ще зависят от вид одобрение, възползвайте се от опеката на звездите, за да водите преговори, за да получите подкрепа, чрез която по-лесно ще осъществявате вашите намерения и ще постигате целите си.

Може да утвърдите договорка или да подпишете договор, в такъв случай те ще бъдат дълготрайни и стабилни. Може да чуете важни новини или предложения, да вземете подобни решения, които пак така ще имат продължително и трудно отменяемо отражение.

Финансовото ви състояние може да е леко дестабилизирано от ваши партньори или от финансови институции, от любими хора, от вид институции… Каквото и да е, бъдете по-внимателни при взаимодействието с чужди ресурси,  не поемайте прекалено големи рискове, за да не изгубите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени