СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Все по-важна тема за вас са партньорските отношения и сега вие можете да ги стабилизирате, да зададете едно голямо ново начало или пък да ги превъртите на едно по-високо и конструктивно ниво чрез разяснителни разговори, вземане на решения…

Може да чуете и да изкажете думи, които да имат широко и „циментиращо“ отражение.

Ако връзките ви са перспективи, тогава те ще се надградят, обогатят, вероятно ще намирате повече време и за развлечения, ще има и повод за приятни моменти. Може да изчистите недоразумения, ако в миналото е имало такива. Ако в някои случаи събитията не се развиват в този порядък, тогава това ще е признак, че различията между вас са много дълбоки и ще искат по-сериозни мерки, за да се наместят пластовете между вас, ако това въобще е възможно… В значима степен ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще и то точно за вашите отношения… На този сектор от живота си може да въздействате най-много, възползвайте се по оптимален начин…

Вашата популярност расте, вие ще получавате все по-широка подкрепа от околните – общо. Същевременно, вашите успехи подчертано ще зависят от вид одобрение, възползвайте се от опеката на звездите, за да водите преговори, за да получите подкрепа, чрез която по-лесно ще осъществявате вашите намерения и ще постигате целите си.

Може да утвърдите договорка или да подпишете договор, в такъв случай те ще бъдат дълготрайни и стабилни. Може да чуете важни новини или предложения, да вземете подобни решения, които пак така ще имат продължително и трудно отменяемо отражение.

Финансовото ви състояние може да е леко дестабилизирано от ваши партньори или от финансови институции, от любими хора, от вид институции… Каквото и да е, бъдете по-внимателни при взаимодействието с чужди ресурси,  не поемайте прекалено големи рискове, за да не изгубите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени