СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 27.05.2019 – 02.06.2019

x


Представяте се в отлична светлина на работното си място и това може да е повод за повишение, бонус, морално удовлетворение.

Може да се появят конкретни персони, които силно да ви подкрепят или ако сте сами – да срещнете любовта на работното си място.

Може да си върнете нещо изгубено, което ви се полага по право. Все пак, ако вие самите имате някакви дългове /в един по-широк смисъл/, тогава те също ще напомнят за себе си и ще изискват да се разплатите, като минимум – да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас.

Партньорските ви отношения са друга водеща тема. Ако имате брачна половинка или сте в дългосрочна връзка, тогава ще се изисква сега да изчистите евентуални недоразумения, при това такива, които не са от „вчера“, но са останали неизяснени. Имате шанс да се справите с подобни предизвикателства, ако действате целенасочено в тази посока.

В друг вариант – имате нужда от подкрепата на човека до вас и/или той от вашата, за да се справите с базисни въпроси, които касаят благоденствието ви, условия на съществуване и/или имотни казуси. Седмицата е подходяща да демонстрирате подкрепа и съпричастност, това ще ви сближи особено силно, обратното ще означава, че сте се отдалечили и сте позволили на ерозивни процеси да нарушат доверието между вас. Анализирайте, насочвайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е тук: наздраве за жената, която обича да бъде жена!

Ако сте пропуснали
Най-четени