СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 29.05.2023 – 04.06.2023

x


През настоящия период може да ви се налага да укрепвате връзки, лични или делови, които влияят на бъдещото ви развитие, на вашата стабилност и просперитет. Вие ще постигате много по-лесно успехите си, ако имате на кого да разчитате, получавате вид одобрение, можете да си сътрудничите, можете да делегирате отговорности…

Ако в миналото между вас и важни за вас хора са се натрупали недоразумения, сега те могат да ескалират и да изискват по-сериозно внимание, за да се справите с тях, за да отстраните тези трудности и да продължите напред.

Когато става въпрос за професионална реализация, тогава ще преодолявате по-лесно  някои затруднения, като демонстрирате висока квалификация, ако общувате с хора, които са влиятелни или власт-имащи, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение или са стоящи далеч от вас.

Можете да разчупите границите на възможното и да надскочите успехите си чрез по-голяма популярност, като пътувате, увеличавате вашите знания…

Ако са необходими промени на работното място или вид обновление – това ще бъде сега по-видно от обикновено, високата ви адаптивност, ще ви помогне да намерите най-подходящо място за вас при бързоразместващи се пластове.

В ежедневието перманентно могат да ескалират изненади, така че е хубаво да планувате на момента, за да не пропускате шансове, но и да бъдете адекватни на внезапни ангажименти или промени.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си и да се пазите от инциденти.

В партньорските отношения – задавате едно голямо ново начало и нека това да се превърне в повод за укрепване на връзката ви, защото това ще има широко отражение.

Не е изключено стари и неразрешени въпроси да напомнят за себе си, изчистете ги сега, за да не ги провлачвате в бъдеще. Не са изключени някои спорове, които са по битови  приоритети….

Може да ви се налага да се справите с увеличаващи се задачи и отговорности, които касаят дома, това мога да бъдат ремонти или пък необходимост да обръщате повече внимание на член от вашето семейство… Може да са въпроси, които касаят недвижимо имущество или местоживеене.

Каквото и да е, бъдете отдадени, за да изградите една стабилна база, върху която да надграждате всичко останало в живота си, това може да изисква усилие, може би повече упоритост, равносметки на миналото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени