СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 29.08.2022 – 04.09.2022

x


Навлизате в ключов период относно вашето кариерно развитие, обществено положение и т.н.

Вашата стабилност по ключови за вас въпроси и просперитет ще се влияе силно и под формата на скачени съдове – от страна на важни за вас хора, това могат да бъдат ваши партньори, лични или делови, енергични и влиятелни личности, дори конкуренти и недоброжелатели.

Ако има такива в живота ви, то те сега ще се активират, а вие ще трябва да си изберете стратегия как да реагирате, така че да превъртите тези предизвикателства в полза…

Дали ще проявите повишена инициативност, ще разчитате на себе си и ще отговорите на изискванията, ще изпреварите и победите евентуална конкуренция или пък ще потърсите вид съдружие, подкрепа и одобрение от подходящи хора, които ще играят ролята на своеобразен буфер, помощ, чрез които ще осъществите собствените си честолюбиви планове.

Струва си да бъдете социално по-активни, да създавате и укрепвате контакти, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи и чувство на щастие, ще имате такава възможност.

В обкръжението на повечето от вас има личности, които ви оказват съществено значение и могат да преобразят бъдещи перспективи на развитие, независимо дали ви амбицират,  стимулират, дразнят, предизвикват и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени