СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.01.2023 – 05.02.2023

x


Информационният поток е много усилен, повечето от вас сега се сдобиват със своеобразна популярност, мога да привлекат на своя страна влиятелна, власт имаща или енергична личност. Чрез общуване вие може да преобразите вашите партньорски отношения, лични или делови и то в напълно позитивна за вас посока.

Понякога може да ви се струва, че човекът до вас е по нетолерантен, дори агресивен, но в повечето случаи вие ще можете да разчитате на добронамереност, вид помощ, особено ако се нуждаете от такава.

Подходящо време да делегирате отговорности, да обедините усилия с личности, с които имате общи интерес, гледате в една посока.

Партньорски връзки, които са надежни, сега ще станат още по-здрави чрез общи проекти, разяснителни разговори и т.н. Ако това е невъзможно, тогава това ще бъде силен признак, за различия, които ще искат доста време, за да се разрешат, ако това въобще е възможно.

Семейните Стрелци или тези, които живеят заедно с любим човек, действително ще трябва да проявяват по-голяма толерантност, за да се справят с някои промени или предизвикателства в дома и да ги насочат в една по-подходяща и градивна посока, допринасяща за хармонията, а не обратното… Но това трябва да бъде съзнателен и целенасочен процес с доза компромиси или повишена адаптивност.

На работното място са възможни изненади от страна на ваши колеги, съответно чутото може да преобрази някои ваши служебни контакти, вие ще се дистанцирате от такива, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл, а в по-крайна форма ще прекратите връзки или договори, които са без перспективни.

В повечето случаи вие ще действате целесообразно, няма да губите материален интерес от поглед и ще спечелите от това, ще защитите интересите си…

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения, които могат да дестабилизират позициите ви на работното място. Прояви на повишена адаптивност, гъвкавост в общуването, ще са ви много полезни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ