Седмичен хороскоп Телец 06.04.2015 – 12.04.2015

x

 

 

 


 

Вашата управителка Венера не сключва мажорни аспекти почти през цялото време и подобно на нея вие или ще сте по-склонни само да наблюдавате и анализирате събитията от страни или в друг вариант те продължават в значима степен да са извън контрола ви. Добрата новина е, че трудно през настоящия период ще останат скрити обстоятелства за вас. Ако има нещо под повърхността, неизказано или недооценено, сега ще ескалира, за да му обърнете внимание като минимум.

От вас се изисква да „обновите" гледната си точка по важен въпрос, който да остави в миналото част от приоритети, носещи ви повече напрежение, отколкото ползи, да разширите съзнанието си към нови възможности, които да имплантирате в действителността си.

Получавате подкрепа от приятели и колеги, а прословутата ви упоритост е способна да превърти вид негативи в позитиви и да защити авторитета ви, при условие, че се налага и възникнат конфликти.

В известен смисъл може да се каже, че вие само набирате скорост към настоящия момент, а после никой няма да е способен да ви спре…

Семейните и битови условия също се променят. Можете да извършите успешен ремонт, да подобрите атмосферата, ако желаете… В известен смисъл това е и необходимо, но и възможно условие, за да хармонизирате най-близката ви среда.

В понеделник и вторник звездите ви насочват към партньорските отношения – лични или делови. След Лунното затъмнение, ако съществуват „слаби звена" – представят ви се „сигнали" по един по-ярък начин.

Сряда, четвъртък и петък са емоционални, ако желаете качествени трансформации, тогава провокации и пренастройки ескалират през тези дни.

През почивните дни намирате решения по един неочакван начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ