СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.10.2015 – 25.10.2015

x

2-Taurus


През тази седмица вие притежавате значима доза късмет, от който задължително трябва да се възползвате. Всички въпроси, свързани с хора, „близки до сърцето ви”- деца, любовници и т.н. вървят гладко, носят ви радост или могат да бъдат поправени, при условие, че в близкото минало са настъпили усложнения.

Вашата популярност расте, както и възможността ви да влияете на околните, да печелите симпатии или уважение, благодарение на земния ви, но и харизматичен характер.

Ако личните ви и професионални намерения са свързани с чужбина, пътувания или преквалификация, усвояване на нови знания, които да разширят хоризонтите пред вас – всичко се развива успешно и бих казала скоростно във ваша полза.

Ако се целите в някаква частна инициатива или творческ, отново звездите са на ваша страна. В известен смисъл, сега повечето от бъдещите тенденции за месеци напред зависят от собствената ви инициативност и активна позиция.

Все пак в ежедневието ви и/или на работното ви място, ако сте служител във фирма, ескалира някакво напрежение, може би продиктувани от по-високи изисквания към вас или некоректна конкуренция и борба за „власт”, спорове и „превратни” новини. На този етап  противопоставянето е крайно нежелателно, защото  в края на периода може да доведе до скъсване на договори или връзки, внимавайте!

Пазете здравето си, по-уязвимо е от обикновено.

В понеделник и вторник звездите са на ваша страна, подходящо е да градите мостове между вас и влиятелни личности, получавате помощ от хора, стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл, в друг вариант – те обсебват вниманието ви по различни поводи и действат „определящо” за намеренията ви.

Сряда и четвъртък са важни за социалния ви статус, дайте най-доброто от себе си, но не поемайте излишни рискове, не пренебрегвайте детайлите, сега в тях се крие пътят към успеха.

От петък до неделя сте много емоционални, променяте начина, по който възприемате околните, вероятно зад това си има и конкретна причина…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ