СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 01.04.2024 – 07.04.2024

x


През първите дни от седмицата повечето от вас ще бъдат под влияние на много силни емоционални преживявания, които ще бъдат продуцирани от ваши осъществени мечти, а в по-неприятна форма – разминаване с някои очаквания или дори раздяла с илюзии.

В обкръжението ви ще има личности, които много силно ще ви подкрепят, но все пак е полезно да се пазите и от манипулации, личности, които по-скоро се стремят да се възползват от вас.

Внимателно анализирайте на кого можете да имате доверие като се осланяте на натрупан опит, а не само красиви думи. Не бързайте, защото много скоро всичко ще ви изглежда различно.

От пети април Венера, вашата покровителка, ще транзитира през зодиакалния знак Овен,  а това ще ви подтикне да действате по-смело, стратегически и с поглед в по-далечното бъдеще, за да осъществите ваше желание… Вероятно част от мечтите ви просто ще изискват повече време.

През втората част от седмицата ескалират  промени, които са напълно позитивни за вас.

Дори и да съществуват предизвикателства вие ще можете да ги превъртите във ваша полза,  а в този процес все ще има на кого да разчитате.

През целия период ви се налага да се доказвате над обичайното в колектива, в който съществувате, за да се справите с повишена конкуренция, изисквания или дори недоброжелатели.

Доза късмет, вид опека ще ви помагат, така че повечето от вас ще бъдат победители или пък ще откриват „аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива.

В любовта – навлизате в етап на преоценки, а това ще се превърне в оздравителен процес, ако желаете.

Ако това е невъзможно, тогава може да се ориентирате към нова връзка, която е с личност  твърде различно от вас или пък има нещо тайно, което може да застава между вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени