СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 04.01.2021 – 10.01.2021

x


През тази седмица за вас предстои знаково астрологично събитие – Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина. Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак на 7-ми януари и през идните около два месеца ще ви подтиква да проявявате повече инициативност – поради външни причини, които ви подтикват да реагирате точно така или поради собствените ви повишени амбиции, бих казала адреналин, който няма да ви дава покой и ще ви прави по-дейни, борбени.

Ще нарасне усещането, че вие сте „капитани на собствения си кораб“ и на практика вашите действия в една или друга посока действително ще имат много по-широко отражение. Това е сила, но и отговорност. Мнозина ще се превърнат в проводник на значими преобразования в своя собствен живот, но и този на околните, така ще действат предимно родените през първи деканат, тоест през април, но и всички останали в различна степен. Вие ще действате доста изненадващо, трудно ще търпите ограничения или вид несправедливости, вашите революционни настроения в един по-широк смисъл мога да се превърнат в едно голямо ново начало, което едва сега започва и ще продължи да ескалира подчертано през идните около два месеца.

Постарайте се през това време действително да направите своеобразен скок напред и нагоре към вашите мечти, но не е полезно да поемате прекалено големи рискове, ако те не са добре премислени и в детайли, внимавайте, за да не предизвикате обратен от очаквания резултат. От вас се изисква да се ориентирате към нещо дългосрочно, стабилно и надеждно, което ще се отрази върху социалния ви статус – брачни отношения или кариерно развитие. Движете се по посока на попътния вятър и като имате конкретна цел и ще преуспеете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ